advertentie Boekestijn

Oefenverlies Westlandia en Excelsior Maassluis

Westlandia heeft de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen gisteravond verloren.

De derdedivisionist uit Naaldwijk nam het in eigen huis op tegen Scheveningen, dat een divisie hoger uitkomt. Na een boeiende eerste helft stond het nog 0-0. Halverwege het tweede bedrijf kwamen de Westlanders echter op achterstand door twee Scheveningse doelpunten. Via Donovan de Groot deed Westlandia nog wel iets terug, maar uiteindelijk werd de eindstand bepaald op 1-3.

Tweeluik Excelsior Maassluis

Tweededivisionist Excelsior Maassluis kwam afgelopen zaterdag al voor het eerst in actie (3-0 verlies tegen competitiegenoot Quick Boys). Gisteravond stond de ploeg een tweeluik te wachten op Varkenoord in Rotterdam. De mannen van trainer Dogan Corneille speelden halve wedstrijden tegen Sportclub Feyenoord en Feyenoord-onder 21. Beide gingen verloren.

Hoofdklasser Sportclub Feyenoord was met 2-0 te sterk, tegen Feyenoord-onder 21 werd het 2-1. Sekou Sylla maakte hier het enige Maassluise doelpunt.

Komende zaterdag oefenen Westlandia en Excelsior tegen elkaar. Ook FC 's-Gravenzande begint dan weer, die ploeg neemt het op tegen RKAVV.

Laat je reactie achter