advertentie Toffe Deals

WOS

Lang niet zeker dat er iemand vermist werd op Monsters strand

De kans is aanwezig dat er gisteren helemaal niemand vermist werd op het strand van Monster.

Dat weet Roel Batelaan van de Monsterse Reddingsbrigade te melden. Gisteren werd een grote zoekactie gehouden na de melding dat er een Poolse man vermist zou worden. Maar na twee uur zoeken, is niemand gevonden.

Achteraf is ook onduidelijk of er wel echt iemand vermist werd. Hoewel de melding zeer serieus is genomen, leek er eigenlijk niemand vermist te zijn. Batelaan: "Toen is besloten om af te schalen en de zoekactie te staken."

"Het is nu afwachten. Laten we hopen dat er niemand wordt aangetroffen en dat het uiteindelijk een vergissing bleek." Batelaan sprak ook nog met de melder: "Er lagen twee mensen in zee en een van hen is eruit gehaald en vervolgens weten we dus niet wat er met de andere persoon gebeurd is. Dus laten we hopen dat die andere persoon op eigen kracht uit de zee is gekomen."

Kun je dan nog wel de zee in vandaag? Volgens Batelaan is het goed om voorzichtig te zijn en als je geen zwemdiploma hebt, kun je beter niet gaan zwemmen. "En ga ergens zwemmen waar er toezicht is en wees je bewust van de risico's."

Laat je reactie achter