advertentie TipTop

Zomerspektakel Maasdijk

Evenementenverbod verlengd: streep door alle feestweken

Nog meer organisatoren moeten hun activiteiten in de regio annuleren.

Dat komt omdat de regering het verbod op (vergunningplichtige) evenementen heeft verlengd van 1 juni tot 1 september. Een overzicht.

Feestweken
Er was al een streep gezet door de feestweken in Ter Heijde, Monster, Naaldwijk en Poeldijk, net als het Dios Lentefeest en Sport & Spel in Maasland. Nu worden dus ook de Honselse Feestweek, de feestweek van 's-Gravenzande, het Zomerspektakel in Maasdijk, de BraDeLier en het Zomerfeest in Schipluiden afgelast. Ook de resterende wielerrondes (Honselersdijk, De Lier en Naaldwijk) kunnen geen doorgang vinden.

Festivals
Ook wat betreft festivals hadden veel organisatoren al het zekere voor het onzekere genomen. Denk hierbij aan Vrienden van het Westland op het Wollebrandterrein en aan Schippop en Meadow in Schipluiden. Andere organisatoren wachtten af, maar wie uitkeek naar bijvoorbeeld Herrie op de Prairie in Naaldwijk, het Westlands Festival 'Helemaal goud' op het Wollebrandterrein, Waterpop in Wateringen of HomeTown Festival in Maasland moet nog een jaar wachten op een (eventuele) nieuwe editie.

Kleinere evenementen
Kleinere evenementen kunnen eveneens niet doorgaan: het Huttenbouwen in Naaldwijk en Maassluis, het (zonne)botenevenement Young Solar Westland in Honselersdijk en de Vaderdagactiviteiten in Naaldwijk.

Laat je reactie achter